Σιαμπάνης: “Είτε φιλικό είτε επίσημο, για εμάς πρέπει να είναι το ίδιο” (vid)

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ο Μάριος Σιαμπάνης πήρε… πάνω το το δεύτερο μέρος του φιλικού με το Αμβούργο και υπερασπίστηκε την εστία του ΑΡΗ, πάνω στην καθίζηση της ομάδας.

Ο νεαρός κίπερ έκανε λόγο για μάθημα το οποίο πρέπει να πάρουν οι “κιτρινόμαυροι” και να διορθώσουν αυτά που πρέπει εν όψει του επόμενου τεστ κόντρα στη Γάνδη.

Κλείσαμε δυνατά παιχνίδια… Η ομάδα δουλεύει και θέλει βελτίωση. Για αυτό ήρθαμε εδώ. Είδαμε και τα νέα παιδιά στο δεύτερο μέρος. Μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα ή να έχουμε περισσότερη κατοχή. Σιγά-σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας””, σχολίασε αρχικά ο Σιαμπάνης και συνέχισε σημειώνοντας ότι, “είτε είναι φιλικό είτε επίσημο, πρέπει να βγάζουμε πάθος, ενέργεια και να κερδίζουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μπούμε πιο δυνατά στο επόμενο φιλικό”.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν για τον ΑΡΗ και οι ελλείψεις στο ρόστερ, για τις οποίες ρωτήθηκε και ο Σιαμπάνης. “Σαφώς και λείπουν. Περιμένουμε τις προσθήκες. Ο πρόεδρος θα κάνει αυτά που πρέπει και θα δυναμώσει το ρόστερ, για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη φέτος”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα