Σπέτσια – Λάτσιο 0-3: Ασταμάτητοι οι Ρωμαίοι με τέταρτη σερί νίκη (vid)

από AllAboutARIS

Φουλ για Champions League η Λάτσιο! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πέρασε με χαρακτηριστική άνεση και μεστή εμφάνιση από την έδρα της Σπέτσια επικρατώντας με 3-0, για να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση.
Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο για τους «λατσιάλι» που έφτασαν τους 61 βαθμούς, όντας στο +8 με ματς περισσότερο από την αιώνια αντίπαλο Ρόμα και στο +10 από την πέμπτη Ίντερ! Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι με αυτή την ήττα παραμένουν στην… πρίζα αφού είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα στο παιχνίδι, η Λάτσιο άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Μέχρι και το 33ο λεπτό όταν ο Αμπάντου ανέτρεψε τον Φελίπε Άντερσον, με τον Ιμόμπιλε να το μετατρέπει τρία λεπτά αργότερα στο προβάδισμα των Ρωμαίων (0-1) που έμεινε και ως το φινάλε του ημιχρόνου.
Με τον Ιμόμπιλε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο (εκτός έδρας και πάλι τότε αλλά κόντρα στη Σαλερνιτάνα) ενώ να έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων για 7η σεζόν στη Serie A, κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Τότι, Ντι Νατάλε!
Φουριόζα μπήκε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάρι, με τον Φελίπε Άντερσον στο 52’ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους και να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ τους. Στη συνέχεια η Λάτσιο έκανε διαχείριση του ματς, ο Αμπάντου άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84’ και ο Αντόνιο στο 89ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τον νέο θρίαμβο της Λάτσιο.

Τα highlights του παιχνιδιού

 

Προτεινόμενα Άρθρα