Σπανός: «Θα δικαιωθεί ο Καρυπίδης με τον Μάντζιο»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107,4, μεταξύ άλλων, για τον ΑΡΗ, το ματς στο Βόλο, τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Γιώργο Δεληζήση.

Ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:

Για το παιχνίδι του ΑΡΗ με το Βόλο: «Ο ΑΡΗΣ πάντα έπαιζε καλά, πάντα ήταν επιθετικός. Εγώ πιστεύω 2-3 ομάδες μοιάζουν μεταξύ τους. Έχουν σκοπό να φτιάξουν. Αν κυκλοφορήσουν γρήγορα την μπάλα δημιουργούν φάσεις. Ο Βόλος μόνο στο δικό μας παιχνίδι δεν έκανε τόσες φάσεις. Θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι και ωραίο για τον κόσμο που θα πάει να το δει. Ο ΑΡΗΣ έχει το προβάδισμα. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει την εμπειρία και τους παίκτες, Όχι ότι είναι κακή ομάδα ο Βόλος. Απλά δε λέγεται ΑΡΗΣ».

Για την δυσκολία στο γκολ: «Όταν μια ομάδα παίρνει έναν παίκτη που αξίζει εκατομμύρια, έχει από πίσω παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ, δε νομίζω ότι είναι θέμα ικανότητας. Ο Καμαρά είναι ένας περιφερειακός παίκτης, οκ, αλλά είναι συγκυριακό το θέμα. Η ατομικότητα πρέπει να γίνει σύνολο».

Για την απόφαση του Καρυπίδη να κρατήσει τον Μάντζιο: «Ο πρόεδρος γενικώς τα βλέπει τα πράγματα με υπομονή. Πιστώνεται στα θετικά. Σκέφτηκε ποδοσφαιρικά και νομίζω θα δικαιωθεί κιόλας».

Για τον Γιώργο Δεληζήση: «Είναι ηγέτης. Ηγετική μορφή στο γήπεδο, τα αποδυτήρια. Έχει προσωπικότητα. Και σαν άνθρωπος. Η ικανότητά του είναι δεδομένη. Είναι ένα παιδί ψηλό, δυνατό και για μένα γρήγορο. Το βλέπουν αυτό οι άνθρωποι του ΑΡΗ και τον κρατάνε. Είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας. Και φέτος θα κάνει παιχνίδια.

Για το ενδεχόμενο κλήρωσης με τον ΑΡΗ στο Κύπελλο: «Θα ήταν ωραία. Να σας φιλοξενήσουμε, να μας φιλοξενήσετε και όλα αλά».

Προτεινόμενα Άρθρα