Στα μισά των πλέι οφ: Βαθμοί, Παναθηναϊκός και δύο… παρενθέσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό των πλέι οφ, έχοντας μπροστά του ακόμα τόσα για να φτάσει στο μεγάλο βράδυ που περιμένει έναν μήνα τώρα. Δηλαδή τον τελικό Κυπέλλου.

Τα πλέι οφ περιστρέφονται φυσιολογικά γύρω από το Κύπελλο και είναι φανερό έχοντας φτάσει στα μισά της διαδικασίας. Δεν έχουν αλλοιώσει όμως τόσο την εικόνα της ομάδας ή την πορεία της, παρά τα… παπαγαλάκια που εστιάζουν στοχευμένα στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Κόντρα στην Ένωση ήταν ένα από τα δύο κακά βράδια που σίγουρα η ομάδα δικαιούταν να έχει μέχρι στιγμής, τόσο λόγω βαθμού δυσκολίας όσο και εξαιτίας των δικών της λόγων. Είναι όμως η μία πλευρά του νομίσματος.

Την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ έχει πανηγυρίσει δύο νίκες -και μάλιστα η μία στην Τούμπα- κάνοντας παράλληλα μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ένα μιξ καλών και κακών στιγμών με λίγα λόγια, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην οποία μάλιστα υπήρχε ουσιαστικός στόχος σε αντίθεση με τώρα.

Σίγουρα οι τρεις διαδοχικές ήττες δεν είναι ωραίες για την εικόνα της ομάδας και θα ψάξει αντίδραση ως το φινάλε. Πάντα όμως πατώντας στο πλάνο του Μάντζιου για τα πλέι οφ και έχοντας στο μυαλό της τον τελικό του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα