Στο 1-1 έμειναν Βόλος και ΑΠΟΕΛ

από AllAboutARIS

Άφησε θετικές εντυπώσεις στο εκτός έδρας φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ ο Βόλος!
Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παρουσίασε πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, πήρε το προβάδισμα στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με όμορφο σουτ του Μπαριέντος και είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, πριν ισοφαριστεί για το τελικό 1-1 στο 79′.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα μετά από προσπάθεια του Κίτσιου από τα αριστερά, τακουνάκι του Τρουιγέ και δυνατό σουτ του Μπαριέντος, ο οποίος νίκησε τον Μπέλετς.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ , ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη (27/7) θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, κόντρα στη Βοϊβοντίνα για τα προκριματικά του Conference League, ανέβασε ρυθμό και ήταν πιο απειλητικός, δημιουργώντας φάσεις μπροστά στην εστία του Σιαμπάνη και φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 79′, με όμορφο γκολ του Μαρκίνιος.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Τσεπάκ, Φετφατζίδης (77′ Γαβριήλ), Κοσταντίνοφ (77′ Τομανέ), Σαρφό (46′ Βιγιαφάνιες), Γουίλσον (66′ Μαρκίνιος), Ντάλσιο (88′ Σατσιάς), Κβιλιτάια.
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα, Άλχο, Κίτσος, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς (67′ Καραγιάννης), Τρουγιέ (72′ Μεταξάς), Μραζ.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα