Συνάντηση της Ειρήνης Καρυπίδη με μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου

από AllAboutARIS

Η πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Ειρήνη Καρυπίδη είχε συνάντηση με το μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου ελληνικής καταγωγής, Νικόλ Μαλλιωτάκη προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την συνεργασία Ελλάδας και Η.Π.Α.

Μία συνάντηση που θεωρήθηκε αρκετά σημαντική για την συνεργασία των δύο χωρών, με τον εκπρόσωπο του Αμερικανικού Κογκρέσου να τονίζει πως συζητήθηκε το πως μπορούν οι Η.Π.Α να βοηθήσουν την χώρα μας σε εμπορικό επίπεδο και όχι μόνο.

Επιπλέον, η κουβέντα των δύο γυναικών έφτασε και στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η κ. Μαλλιωτάκη αναφέρθηκε στη σημασία της καταπολέμησης της βίας, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, προβλήματα στα οποία έχει εναντιωθεί τόσο η ομάδα όσο και η HETCO (ΜΚΟ με πρόεδρο την Ειρήνη Καρυπίδη), όπως υποστήριξε η ίδια.

Η Ειρήνη Καρυπίδη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την συνάντηση και σε δηλώσεις της τόνισε χαρακτηριστικά: «Η συνάντηση μας ήταν μία ευκαιρία να μιλήσουμε για σημαντικά ζητήματα και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να αναπτυχθεί σημαντικά, γιατί κι οι δύο μας ενδιαφερόμαστε για την χώρα μας. Είμαι ενθουσιασμένη για την προοπτική συνεργασίας».

Οι Αμερικανοί δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός πως η Ειρήνη Καρυπίδη είναι πρόεδρος του ΑΡΗ, ενός από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα αλλά και στις προσωπικές δράσεις σε αρκετούς τομείς της κοινωνίας αλλά και του επιχειρηματικού χώρου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα