Τέλος ο Ινιέστα από τη Βίσελ Κόμπε, ψάχνει νέα ομάδα στα 39 του

από AllAboutARIS

Ο Αντρέ Ινιέστα είναι έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο Βίσελ Κόμπε και να γυρίσει σελίδα, με την ιαπωνική ομάδα να ανακοινώνει ότι ο Ισπανός μέσος θα αποχωρήσει ελεύθερος το καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

“Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Αντρέ Ινιέστα από τον σύλλογό μας. Μετά από πέντε χρόνια από τότε που ενταχθήκαμε στην ομάδα, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις σημαντικές συνεισφορές στη Βίσελ Κόμπε”, ανέφερε η ανάρτηση της ομάδας στο Twitter.

Από τη μεριά του ο Ινιέστα δήώσε: “Δεν ξέρω, θέλω να συνεχίσω να παίζω, νιώθω ικανός και ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να το κάνω, αλλά κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο θα δούμε τι επιλογές μπορεί να υπάρχουν. Αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτό το βήμα, που βοήθησα αυτόν τον σύλλογο να συνεχίσει να αναπτύσσεται”.

Τον Ιούλιο του 2018 ο Καταλανός έμεινε ελεύθερος έπειτα από 22 χρόνια από την Μπαρτσελόνα και αποφάσισε να δοκιμάσει μια καινούργια πρόκληση στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Τον Μάιο του 2021 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιαπωνική ομάδα για ακόμα δύο χρόνια. Αυτή την πενταετία έχει καταγράψει 133 εμφανίσεις, κατακτώντας το Emperor’s Cup 2019 και το Ιαπωνικό Super Cup 2020

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X