Τα… βάζει κάτω για την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πλησιάζει και από σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ μπαίνει στην κορύφωσή της.

Σήμερα και αύριο είναι και οι δύο προπονήσεις στις οποίες ο Άκης Μάντζιος θα ανεβάσει τις εντάσεις, ρίχνοντας παράλληλα περισσότερο βάρος στο τακτικό κομμάτι και φυσικά σε αυτό της ενδεκάδας που θα επιλέξει για το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Οπως πριν τη διακοπή, έτσι και τώρα 2-3 θέσεις είναι αυτές που απασχολούν κυρίως τον έμπειρο τεχνικό καθώς στις υπόλοιπες υπάρχουν σταθερές. Είτε από επιλογή είτε… αναγκαστικά.

Το Νο1 ερώτημα παραμένει η θέση πίσω από τον Λορέν Μορόν και με τον Ρούμπεν Πάρντο να έχει ένα θεωρητικό προβάδισμα ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ ακολουθεί από πίσω.

Η χρησιμοποίηση και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Νταρίντα είναι επίσης ένα ζήτημα για τον Μάντζιο, έχοντας και την… κόντρα Οντουμπάζιο-Μοντόγια για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο πρώτος φαινόταν πριν τη διακοπή να έχει ένα σταθερό προβάδισμα στα πλάνα του προπονητή. Τα νέα δεδομένα όμως στα στόπερ ίσως διαφοροποιήσουν τα δεδομένα με τον Άγγλο και κατ επέκταση στα δεξιά της άμυνας, χωρίς φυσικά να βγαίνει από την εξίσωση για το ματς του Σαββάτου.

Με τον Μπράμπετς από χθες διαθέσιμο γίνεται σαφώς πιο εύκολο το έργο του Μάντζιου στις προπονήσεις και στις δοκιμές που θα γίνουν στις επόμενες δύο προπονήσεις Μαζί με τους Κουέστα, Φαμπιάνο, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες και Μορόν απαρτίζουν τις τωρινές σταθερές, από τις οποίες δύσκολα θα αλλάξει κάτι εκτός εάν σκεφτεί κάτι διαφορετικό ο Μάντζιος τα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα