Τα τετ α τετ του Μάντζιου με Ρόουζ-Τζέγκο

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Άκης Μάντζιος είχε τα μάτια του… καρφωμένα στο απογευματινό πρόγραμμα της ομάδας, βρήκε όμως την ευκαιρίες για να τσεκάρει το ιατρικό δελτίο.

Σε ανύποπτη φάση της προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός συνομίλησε για λίγο τόσο με τον Λίντσεϊ Ρόουζ όσο και με τον Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι συνέχισαν για ακόμη μία μέρα με το ατομικό τους πρόγραμμα.

Από την πρώτη στιγμή ο Μάντζιος παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπείας του και φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για την κατάστασή τους, από τη στιγμή ειδικά που… καίγεται στις θέσεις όπου αγωνίζονται.

Για τον Αυστριακό τα δεδομένα είναι γνωστά και ο Μάντζιος τον περιμένει ίσως σε ένα φιλικό της Αυστρίας, αλλά και πάλι οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος του.

Ο Ρόουζ είπε στον Μάντζιο ότι αισθάνεται καλά αλλά δύσκολα θα παρθεί, τελικά, το ρίσκο να προπονηθεί στο βουνό. Εάν δεν μπει μέχρι το Σάββατο τότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς στην Αυστρία, αλλά και με αυτόν αποδεικνύεται ως ζήτημα η παρουσία του στα φιλικά της Αυστρίας.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν έχει να κάνει μόνο με τον τραυματισμό τους, αλλά και με το γεγονός ότι αμφότεροι έχουν χάσει το πρόγραμμα της ομάδας στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Έτσι είναι πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Προτεινόμενα Άρθρα