Τα φιλαράκια τα καλά…

από AllAboutARIS

O Oλυμπιακός ζητάει αναβολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως έχει δικαίωμα να το κάνει λόγω των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει αύριο την Φέρεντσβαρος στο Europa Conference League και θέλει αυτή την αναβολή για να μην υπάρξει περαιτέρω κούραση στην ομάδα Μεντιλίμπαρ.

Όπως θα περίμενε κανείς από τον «εχθρό» ΠΑΟΚ να μην συναινέσει σε κάτι τέτοιο ή στην… καλύτερη των περιπτώσεων να μην ασχοληθεί με το αίτημα του «εχθρού».

Από ότι βλέπουμε όμως υπάρχει μία απευθείας  συνεννόηση των δύο ομάδων όπως άλλωστε έχουν κάνει διαχρονικά στην ιστορία τους.

Δεν είναι κακό άλλωστε να έχει κάποιος καλές φιλικές σχέσεις εδώ και πάρα, πάρα πολλά χρόνια το ζήτημα είναι το θέατρο του παραλόγου που παίζεται σε πολλές περιπτώσεις ώστε οι πολύ καλοί φίλοι να παρουσιάζονται σε κάποια Media ως…εχθροί.

Πρώτος και καλύτερος λοιπόν όπως ενημερωνόμαστε συναινεί ο ΠΑΟΚ στο αίτημα του Ολυμπιακού σε αναβολή.

Ζήτημα της μακροχρόνιας φιλίας και των άριστων σχέσεων ανάμεσα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Το θέμα βέβαια είναι ότι πέρα από τους δύο θα πρέπει να υπάρξει και μία ευρεία πλειοψηφία στην αυριανή ψηφοφορία στην λίγκα.

Για να υπάρξει η αναβολή του αγώνα που θα συμπαρασύρει  και αναβολές στις επόμενες αγωνιστικές θα πρέπει να ψηφίσουν υπερ της πρότασης του Ολυμπιακού δέκα από τις δέκα τέσσερις ομάδες.

Ανεξάρτητα από αυτό φαίνεται στην πράξη ποιοι είναι φίλοι και ποιοι οι εχθροί.

Αλήθεια φίλαθλε του ΑΡΗ σκέφτεσαι να είχε γίνει κάτι παρόμοιο σε παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ ή ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός και να συναινούσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τι θα λέγονταν τι θα ακούγονταν και τι θα γράφονταν;

Σίγουρα τελείως διαφορετικά πράγματα από ότι λέγεται, γράφεται και ακούγεται στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα