Τα 4+4 αεροδρόμια του Τζέγκο μέσα σε 12 μέρες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τζέιμς Τζέγκο ήταν ο παίκτης του ΑΡΗ -ίσως και της Super League– που… έγραψε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο διάστημα της διακοπής.

Ηταν ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς τη Ντόχα, για να συνεχιστεί προς τη Σαϊτάμα και ξανά πίσω στην Ελλάδα. Πολλά τα χιλιόμετρα, πολλά και τα αεροδρόμια. Εκεί είναι και το εντυπωσιακό της υπόθεσης.

Ο Αυστραλός χαφ άλλαξε τέσσερα αεροδρόμια από τη στιγμή που έφυγε μέχρι και την Ιαπωνία, περνώντας πάλι από τέσσερα αεροδρόμια ώστε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη! Και όλα αυτά μέσα σε 11 μέρες.

Η κόπωση έπειτα από ένα τέτοιο ταξίδι είναι δεδομένη. Ο παίκτης έφτασε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα και ευτυχώς έχει περίπου ένα ξεκούρασης καθώς η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει το απόγευμα.

Παρά την κούραση πάντως, ο Τζέγκο θεωρεί ότι έχει μπροστά του ικανοποιητικό αριθμό ημερών για να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται και να είναι έτοιμος ακόμα και για την ενδεκάδα του αγώνα της επόμενης Δευτέρας (18/10). Μία απόφαση που βέβαια ανήκει στον Άκη Μάντζιο, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση του Αυστραλού και θα αποφασίσει αναλόγως μέσα στα επόμενα 24ω.ρα

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X