Έρχεται και η ώρα του Αλί Αντέμ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολο αυτό το διάστημα υπάρχει ένας Αλί που μονοπωλεί τον ΑΡΗ. Ο Μοχανάντ…  Σε λίγους μήνες θα μπει στο “κάδρο” και Ένας ακόμα. Ο Αλί Αντέμ.

Ο μονοετής δανεισμός του στη Σκούπι ολοκληρώνεται το ερχόμενο Δεκέμβριο και έτσι πλησιάζει η στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι’ θα ασχοληθούν παραπάνω με την περίπτωσή του.

O Αντέμ έχει εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος των Σκοπιανών, με εννέα συμμετοχές φέτος και 22 στο σύνολο από τον περασμένο Ιανουάριο, όντας παράλληλα και βασικός στην U21 της χώρας του.

Για τον ΑΡΗ υπάρχει ένα πρότζεκτ, για τον Αντέμ υπάρχουν… τα λεπτά και η Εθνική

Ο Αντέμ αποκτήθηκε με άλλο καθεστώς στην ομάδα αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν παίκτη με potential, λόγω ικανοτήτων και του νεαρού της ηλικίας του.

Ο 21χρονος χαφ διανύει την καλύτερη περίοδο της σύντομης καριέρας του, με… μπόλικο χρόνο συμμετοχής που είναι και το βασικό ζητούμενο για αυτόν. Πρώτον διότι είναι το ιδανικό σε αυτή την ηλικία και δεύτερον διότι φέρεται να είναι κοντά στην Εθνική Ομάδα των Σκοπίων.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μέσα στον Δεκέμβριο, αν όχι νωρίτερα, για να αποφασίσουν πως θα πορευτούν και κυρίως η πλευρά του Αντέμ να διαπιστώσει εάν υπάρχει από τον ΑΡΗ η πρόθεση να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Βάσει του τρόπου που το ρόστερ της ομάδας είναι δομημένο, ειδικά στα χαφ, θα ήταν έκπληξη ο Σκοπιανός να βρει χρόνο συμμετοχής Με δεδομένο αυτό λοιπόν, το ενδεχόμενο να δοθεί ο παίκτης εκ νέου δανεικός (στη Σκούπι ή κάπου αλλού) είναι αρκετά πιθανό, εκτός εάν ο ΑΡΗΣ αλλάξει τη στάση του.

Τα… σπουδαία, στα τέλη του 2021.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα