Τελική ευθεία με… Βικελίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην φάση της κορύφωσής της μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

Η ομάδα έχει… ραντεβού το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τις τελικές δοκιμές εν όψει του αγώνα στο “Γεντί Κουλέ”, με δύο κενά τα οποία καλείται να διαχειριστεί στα βασικά του πλάνα.

Μόντσου και Μάγιο παραμένουν εκτός προπονήσεων, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται και έτσι αλλάζουν τα πλάνα του προπονητή.

Ο Μοντόγια αναμένεται να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, με αυτό των χαφ να “παίζεται” ανάμεσα σε Νταρίντα-Ζουλ και τον Τσέχο να έχει προβάδισμα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σιφουέντες.

Από εκεί και πέρα ο Μάντζιος δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια άλλη διαφοροποίηση στα πλάνα του, εστιάζοντας περισσότερο στο τακτικό κομμάτι και στην βελτιωμένη εικόνα που προσδοκά ότι θα παρουσιάσει η ομάδα απέναντι στους Κρητικούς.

Παράλληλα μέχρι αύριο θα αποφασίσει για τον Χουάνκαρ και αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Ηράκλειο, έχοντας κάποιες πιθανότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα