Τελική ευθεία με… ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για το παιχνίδι με τον Βόλο μπαίνει από σήμερα ο ΑΡΗΣ και με το ενδιαφέρον στα στρέφεται περισσότερο στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Οι επόμενες προπονήσεις ίσως δείξουν κάτι παραπάνω για τις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού, με ερωτηματικά που προκύπτουν από τις επιστροφές που μετράει και την πληρότητα που υπάρχει πλέον στις επιλογές του.

Πέραν των τραυματιών που επανήλθαν (Τζούρασεκ, Ζουλ, Φαμπιάνο), υπάρχει η επιστροφή του Οντουμπάζιο από την τιμωρία του και το ερωτηματικό εάν θα διατηρήσει τον ανεβασμένο Φεράρι ή τον Μοντόγια στα αριστερά της άμυνας.

Στα στόπερ υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για μία θέση δίπλα στον σταθερά βασικό Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τους Ρόουζ-Βέλεθ να έχουν προβάδισμα έναντι του Φαμπιάνο σε αυτή τη φάση.

Στο κέντρο οι Νταρίντα και Γκαρθία έχουν προβάδισμα για τις δύο από τις τρεις θέσεις, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι μένει μία θέση ανοικτή που ενδεχομένως να διεκδικήσει και ο Τζούρασεκ.

Στην επίθεση οι Σουλεϊμάνοφ και Μορόν δύσκολα θα… κουνηθούν, με τον Σαβέριο να διεκδικεί με αξιώσεις την άλλη θέση στα εξτρέμ.

Περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν στις επόμενες προπονήσεις…

Προτεινόμενα Άρθρα