Τεσσάρα του Παναιτωλικού στα Γιάννενα με χατ τρικ Καρέλη

από AllAboutARIS

Ο Παναιτωλικός πέρασε σαν σίφουνας από τα Γιάννινα, πετυχαίνοντας μία εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του ΠΑΣ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Καρέλης, που πέτυχε τρία γκολ κι έφθασε τα έξι στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στην πρώτη της καλή στιγμή ευτύχησε να σκοράρει. Στο 7’ από μπαλιά του Μλάντεν κατέβασε ωραία ο Μόρσεϊ και νίκησε τον Σούλη με διαγώνιο σουτ για το 0-1. Οι Αγρινιώτες έψαχναν την ευκαιρία για το 0-2 και τα κατάφεραν στο 25’. Σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη, ασίστ του Λάρσον και ο Καρέλης απλά έσπρωξε τη μπάλα.

Στο 34’ ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να μειώσει. Εκτέλεσε κόρνερ ο Μορέιρα και έπιασε δυνατή κεφαλιά ο Εραμούσπε στο ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Ανέστη για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τις ελπίδες τους, όμως όλα τελείωσαν στο 71’. Από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Μπακάκη, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Καρέλης με εξαιρετικό τελείωμα σημείωσε το δεύτερο δικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του για το 1-3 Στο 87 ξανά ο Καρέλης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Ποζνάνσκι (81′ Λώλης), Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Κιάκος, Λιάσος (60’ Τζίμας), Ροσέρο, Μορέιρα (80′ Μπαλάν), Σταματελόπουλος (72’ Παμλίδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85′ Αποστολάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν (80′ Φλόρες), Ντίας (58’ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (59’ Νταγκό), Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X