“Τον κλειδώνει” και «αγκαλιάζει» την κούπα στο 6.00 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (20:30) και με νίκη σηκώνει μία κούπα που αξίζει στο 100% με βάση την ποδοσφαιρική του εικόνα!

Η πιο σπουδαία στιγμή της χρονιάς είναι εδώ για τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου χρησιμοποίησε τα αδιάφορα πλέι-οφ ως τεστ προετοιμασίας και είναι έτοιμη για να παρουσιαστεί όπως πρέπει στον μεγάλο τελικό και για να κατακτήσει το τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας! 

O οργανισμός διψά για την κούπα και η ποδοσφαιρική εικόνα… μιλά από μόνη της: Ο Άρης είναι σοβαρός και στιβαρός μετά την έλευση του Μάντζιου, ο Παναθηναϊκός παραπαίει σε όλα τα επίπεδα και η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά της ομάδας με το μεγαλύτερο κίνητρο και την καλύτερη φόρμα: Στο 3.20 η κατάκτηση του Κυπέλλου από τους «κιτρινόμαυρους».

Είναι ξεκάθαρο πως ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη με συγκεκριμένο πλάνο: Σφιχτός στο κέντρο, χωρίς κενά στην άμυνα και με μεγάλο «όπλο» τις αντεπιθέσεις, η ομάδα του Μάντζιου διαθέτει το κατάλληλο «πακέτο» για να επιβληθεί με τον τρόπο της στο ματς. Ο συνδυασμός της νίκης του Άρη με Under 3.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 6.00.

Όσο για το ποιος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Λορέν Μορόν είναι ικανός να «καθαρίσει» μόνος του τον μεγάλο τελικό.  Ο Ισπανός φορ ολοκλήρωσε τη χρονιά ως ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος και η ποιότητά του δεν μπορεί να… κοντραριστεί από την άμυνα του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και στα προηγούμενα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα ματς και το ενδεχόμενο να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά ο Μορόν στον τελικό συνοδεύεται με απόδοση 4.33.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα