Το ανοικτό μέτωπο του Σιαμπάνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία εβδομάδα πέρασε από την προφορική συμφωνία του ΑΡΗ με τον Λούκας Ρουπ για την ανανέωση του συμβολαίου του, μεταφέροντας αυτόματα όλο το ενδιαφέρον στο άλλο μέτωπο από τον “φάκελο” των ανανεώσεων.

Ο Μάριος Σιαμπάνης αποτελεί τον έτερο παίκτη που στον ΑΡΗ θέλουν να κρατήσουν και τη νέα σεζόν, με την υπόθεσή του ωστόσο να παραμένει ανοικτή.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας αλλά χωρίς να έχουν δώσει τα χέρια και με τις επαφές να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι στο τέλος ο Έλληνας κίπερ θα παραμείνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η διαφορά είναι ότι πλέον καλούνται να τελειώσουν άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση και συγκεκριμένα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με δεδομένο ότι η προετοιμασία πλησιάζει και ο μόνος σίγουρος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή είναι ο Χουλιάν Κουέστα.

Στο απεχθές σενάριο που ο Σιαμπάνης δεν μείνει τελικά, ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να καλύψει γρήγορα το κενό του και παράλληλα να βγει για δύο τερματοφύλακες στην αγορά, αφού ψάχνει ήδη για τρίτο.

Προτεινόμενα Άρθρα