Το διήμερο των αποφάσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπαίνει πλέον ο ΑΡΗΣ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται ειδικά από σήμερα στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει πλέον περισσότερες επιλογές, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα επηρεάσουν και τα βασικά του πλάνα για το παιχνίδι της Τούμπας.

Η συζήτηση αυτή αφορά περισσότερο τους Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε, οι οποίοι ναι μεν είναι πιο μπροστά από άλλους αλλά σίγουρα και αυτοί χρειάζονται λίγο χρόνο αφού δεν έχουν κλείσει ούτε μία εβδομάδα στην ομάδα.

Εάν ο Μάντζιος ανοίξει τα χαρτιά του τότε θα φανεί κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προθέσεις του για τους δύο παίκτες και γενικότερα για την ενδεκάδα, με το κέντρο και τα εξτρέμ να είναι στο επίκεντρο αφού λίγο-πολύ οι άλλες θέσεις έχουν ήδη “κλειδώσει¨.

Ποιοί θα είναι δηλαδή οι παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Νταρίντα, με τις επιλογές αυτή τη στιγμή να είναι συγκεκριμένες. Ο Ζουλ ακόμα δεν είναι έτοιμος για την ενδεκάδα, για το “6” υπάρχουν Ντουκουρέ και Βερστράτε ενώ δεν αποκλείεται στην κουβέντα να μπει και ο Τζούρασεκ αφού το ματς απαιτεί τρεξίματα.

Στα εξτρέμ, εάν δεν παίξει ο Σουλεϊμάνοφ τότε ένας εκ των Σαμόρα ή Μενέντες θα πάρει τη θέση του.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα