Το… θρίλερ με την μεταγραφή του Μόντσου – Ο εκβιασμός της Βαγιαδολίδ, η νέα προσφορά του ΑΡΗ και η στάση του παίκτη

από AllAboutARIS

Ο Μόνσου εδώ και λίγη ώρα είναι και επίσημα παίκτης του ΑΡΗ, σε μια μεταγραφή, που αποτελεί πλέον την πιο ακριβή στην ιστορία των Κιτρινόμαυρων και η οποία παραλίγο να… χαλάσει. Αιτία η εκβιαστική στάση της Βαγιαδολίδ, που υποχρέωσε τον Θόδωρο Καρυπίδη να ανεβάσει κάτα ένα εκατομμύριο ευρώ την προσφορά, ενώ κομβικής σημασίας ήταν και η αντίδραση του ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκριμένα, ενώ ήταν όλα έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές την τελευταία στιγμή η ισπανική ομάδα ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις της από τα 3.6 που είχε κλείσει το deal . Οι άνθρωποι της Βαγιαδολίδ απαίτησαν περισσότερα χρήματα σε μπόνους, ενώ θέλησαν να βάλουν κι άλλους όρους. Μάλιστα, όλα έδειχναν πως τελικά η υπόθεση δεν θα προχωρήσει, ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που ο παίκτης άργησε να έρθει στη Θεσσαλονίκη κατά μία ημέρα, ενώ ήδη στην πόλη ήταν η σύζυγος και οι γονείς του.

Τελικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται ανέβασε την προσφορά του ΑΡΗ στα 4,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή ένα εκατομμύριο παραπάνω από την αρχική συμφωνία, ενώ και το συμβόλαιο του παίκτη από πενταετές έγινε τετραετές.

Θα πρέπει να τονιστεί πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιμονή του παίκτη να πάρει μεταγραφή στον ΑΡΗ όταν… στράβωσε η δουλειά με την στάση της Βαγιαδολίδ.

Συνολικά, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, μαζί με τις απολαβές του παίκτη, η μεταγραφή θα στοιχίσει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.,

Προτεινόμενα Άρθρα