Το… κλαμπ των χιλιάριδων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο 1ος γύρος για τον ΑΡΗ βγήκε με πολλά θέματα για τον Άκη Μάντζιο, που σε καμία περίπτωση δεν έκαναν εύκολο το έργο του.

Οι τραυματισμοί ήταν κυρίως αυτοί που αποτέλεσαν εμπόδιο για τον έμπειρο τεχνικό, μαζί με κάποιους παίκτες που ναι μεν διαθέσιμοι αλλά όχι σε θέση να βοηθήσουν… Μία κατάσταση που είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής να παρουσιάσει αρκετές διαφορετικές ενδεκάδες και λίγες να είναι οι σταθερές που… επιβίωσαν μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Στον φετινό ΑΡΗ υπάρχει το “κλαμπ” των χιλιάριδων. Δηλαδή οι παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα χίλια λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Και ίσα-ίσα συμπληρώνουν μία πεντάδα.

Λορέν Μορόν, 1229 λεπτά

Φαμπιάνο Λέισμαν, 1168 λεπτά

Γιάκουμπ Μπράμπετς, 1105 λεπτά

Χουλιάν Κουέστα, 1068

Βλάντιμιρ Νταρίντα, 1055

Ο Μορόν ήταν αναμενόμενο ότι θα βρίσκεται στην κορυφή αποτελώντας τον μοναδικό φορ του ρόστερ, όντας παράλληλα και ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής και στα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μέσα από αυτή τη λίστα δεν αναδεικνύονται μόνο οι σταθερές του Μάντζιου αλλά και κάποια θέματα που αντιμετωπίζει. Οπως για παράδειγμα το γεγονός ότι απουσιάζουν οι εξτρέμ ή ακόμα και οι πλάγιοι μπακ, δείγμα των ανακατατάξεων που υπήρξαν κατά καιρούς στα πλάνα του. Είτε από επιλογή είτε από ανάγκη.

Προτεινόμενα Άρθρα