Το νέο… κύμα μεταγραφών και οι αποχωρήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά στα μεταγραφικά του τις προηγούμενες μέρες με καρέ κινήσεων μέχρι να αναχωρήσει για το Ισραήλ.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δεν αποδείχθηκε ανακόλουθος της δέσμευσής του, όχι μόνο στις μεταγραφές αλλά και στον αριθμό τους. Τέσσερις που όμως και ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν είναι αρκετές.

Με τους Μαραρίτα και Χουτεσιώτης έκλεισαν δύο σημαντικά κενά στο ρόστερ. Ο Πάβιτσιτς θα είναι πολύ χρήσιμος ειδικά μέχρι να επιστρέψει ο Μάνου Γκαρθία, με τον Φατόρε να είναι περισσότερο επένδυση χαμηλού ρίσκου.

Η ομάδα έχει μπροστά της πέντε μέρες μέχρι να αναχωρήσει για τη Βουλγαρία και σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα πέντε κινήσεις, για τις οποίες άλλωστε παρέμεινε ο Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη και “τρέχει” έναν κύκλο επαφών.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουν ανακοινώσεις για παίκτες που είναι κλεισμένοι σύμφωνα με πληροφορίες και με τα εξτρέμ να είναι στο επίκεντρο μετά την αποχώρηση του Ματέο Γκαρσία. Μαζί με δύο φορ συν δύο χαφ συμπληρώνεται το “παζλ” των προτεραιοτήτων, οι οποίες θα αναδιαμορφωθούν φυσικά ανάλογα με τις αποχωρήσεις.

Οι παίκτες στην έξοδο

Με την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ αναμένονται εξελίξεις και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. Ισως πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου μοιάζουν να είναι οι Πίρσμαν και Νταμπό. Ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να πάει στη Χρόνινχεν ενώ για τον δεύτερο υπάρχει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Ο δεύτερος μαζί με τον Γκρέι φαινόταν ότι αυτές τις μέρες στο Ισραήλ ήταν σαφώς επηρεασμένοι και έδειχναν να σκέφτονται ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μαζί με τον Ενκουλού, με τον οποίο ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε επαφές για λύση του συμβολαίου του, μαζεύονται πολλές πιθανές αποχωρήσεις τις οποίες ο Παλίκουτσα θέλει να υλοποιήσει σταδιακά τα επόμενα 24ωρα, συναντώντας είναι η αλήθεια αρκετές δυσκολίες όλο το προηγούμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα