Το προπονητικό ίνδαλμα του Μπούργος έφυγε από την Λιντς

από AllAboutARIS

Η διοίκηση της Λιντς, ανακοίνωσε σήμερα (27/2) την λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, λίγες ώρες μετά την εντός έδρας συντριβή από την Τότεναμ με 4-0.

«Η Λιντς Γιουνάιτεντ ανακοινώνει, σήμερα, ότι ο σύλλογος χωρίζει τους δρόμους του με τον προπονητή Μαρσέλο Μπιέλσα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των «Peacocks», ενώ ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου, Αντρέα Ραντριζάνι, σχολίασε: «Αυτή, ήταν η πιο σκληρή απόφαση που χρειάσθηκε να πάρω κατά την διάρκεια της θητείας μου στη Λιντς Γιουνάιτεντ, λαμβάνοντας υπόψη όλη την επιτυχία που είχε ο Μαρσέλο στον σύλλογο».

Ο κορυφαίος Αργεντινός προπονητής, ανέλαβε τα «παγώνια» το 2018 και οδήγησε την ιστορική ομάδα στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά από 16 χρόνια στις «μικρότερες» κατηγορίες.

Ο Μπιέλσα είχε εμπιστευθεί τον νυν προπονητή του ΑΡΗ, Χερμάν Μπούργος σε όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, στα οποία κατέκτησε εμφατικά την κορυφή του πίνακα της Νότιας Αμερικής με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο, κερδίζοντας 13 από τα 18 παιχνίδια και χάνοντας μόλις μια φορά.

Και ο Μπούργος είπε πρόσφατα στο ESPN ότι πιστεύει ότι ο Μπιέλσα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, προσθέτοντας: «Ο Μπιέλσα είναι δημιουργός προπονητών. Είναι το κολέγιο του προπονητή».

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X