Το πρώτο βήμα… και κάτι παραπάνω για τον τελικό!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελευταίο εμπόδιο…ο Παναιτωλικός!

Ο Αγρινιώτες χωρίζουν τον ΑΡΗ από την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, ψάχνοντας το πρώτο και αποφασιστικό βήμα σήμερα στις 19:30 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS).

Οι δύο ομάδες συγκρούονται στο Αγρίνιο για τον πρώτο ημιτελικό της μεταξύ τους σειράς, όπου η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει μόνο νίκη και ιδανικά ένα σκορ που θα τη φέρει με το 1,5 πόδι στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Παναιτωλικός έχει ρίξει το βάρος στην παραμονή του στην κατηγορία αλλά μόνο αδιάφορος δεν θα είναι σήμερα, παίζοντας για το γόητρο. Ολα αυτά, έναν μήνα μετά την τελευταία “συνάντηση” των δύο ομάδων στο Αγρίνιο και το εμφατικό 4-0 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα

ΑΡΗΣ: Ανσαριφάρντ και Μοντόγια… παρών

Δύο νέα πρόσωπα για τον Άκη Μάντζιο σε σχέση με το ματς στους “Ζωσιμάδες”. Από τη μία ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος ολοκλληρωσε τις υποχρεώσεις του με το Ιράν και διάγει τις πρώτες μέρες του στην ομάδα. Διαθέσιμος είναι ξανά και ο Ισπανός μπακ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον ΠΑΣ. Παράλληλα νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι και ο Αγοραστός, ο οποίος έμεινε εκτός τελικής 20άδας από τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Ερωτηματικό παραμένει ο Νέβεν Τζούρασεκ, με τον Άκη Μάντζιο να μην ανακοινώνει αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σημαντική επιστροφή με Σενγκέλια

Ο Γιάννης Πετράκης υπολογίζει ξανά στον Γεωργιανό εξτρέμ μετά την απουσία του κόντρα στον Ατρόμητο λόγω ίωσης. Ο Μπαλτασάρα παραμένει εκτός, όπως και ο Καπίνο που βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής στους τελευταίους αγώνες. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Οικονόμου.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ταμπίντζε, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα