Το πρώτο… πακέτο και το γρήγορο προβάδισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Βόλο ανοίγει ένα γεμάτο 15νθήμερο που χωρίζεται αρχικά σε δύο δόσεις και με την πρώτη να περιλαμβάνει τους Θεσσαλούς και τον Παναθηναϊκό.

Μόλις λίγα 24ωρα χωρίζουν αυτά τα δύο παιχνίδια, οπότε απαιτείται και συγκεκριμένη διαχείριση από τον προπονητή. Οχι όμως τόσο στην αρχική του ενδεκάδα αλλά περισσότερο στη διάρκεια του μεθαυριανού αγώνα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, με δεδομένο ότι αυτή την εβδομάδα η ομάδα πήρε ανάσες έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα με διαδοχικά παιχνίδια.

Αυτό που περιμένει μεθαύριο ο προπονητής του ΑΡΗ είναι πρωτίστως τη νίκη και κατά προτίμηση με ένα σκορ ασφαλείας όσο πιο νωρίς γίνεται. Μία κατάσταση που θα του επιτρέψει να μοιράσει ανάσες αλλά και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Ζουλ και ο Τζούρασεκ, εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Τετάρτη (28/02) στη Λεωφόρο.

Παράλληλα υπάρχει η πρόθεση να πάρει πάλι αρκετό χρόνο ο Ανσαριφάρντ και να δώσει ανάσες στον Μορόν, όπως και τους Γκαρθία-Βέλεθ που παραμένουν για λίγο ακόμα σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Ο ΑΡΗΣ άλλωστε θα έχει μόνο τη Δευτέρα για αποθεραπεία και μία χαλαρή προπόνηση την Τρίτη πριν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Σύμμαχος σε αυτό φυσικά είναι η πληρότητα που υπάρχει πλέον για τον Έλληνα τεχνικό, μετά την επιστροφή των Ζουλ, Τζούρασεκ και Φαμπιάνο στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα