Το… like του Αλί στον Καρυπίδη (pic)

Ο Μοχανάντ Αλί στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς πριν προλάβει να βρει ρόλο στον ΑΡΗ, τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ιρακινός επιθετικός είναι ήδη στο Λονδίνο, τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην Αυστρία και το Σάλτσμπουργκ, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε το AllAboutARIS, η πλευρά του ΑΡΗ έχει ήδη ρίξει στο τραπέζι, τόσο στον παίκτη όσο και στον μάνατζέρ του, πρόταση για επέκταση δανεισμού του, τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη, κάτι που προφανώς δεν θα παρουσιάσει άμεσα εξέλιξη.

Ο Αλί πάντως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, και ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν σε χθεσινή ανάρτηση του αφεντικού των Κιτρινόμαυρων.

Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (vid)
Προηγούμενο άρθρο Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (vid)
Επόμενο άρθρο «Θέμα» στη Γαλλία το νέο συμβόλαιο του Μαντσίνι (pics)
«Θέμα» στη Γαλλία το νέο συμβόλαιο του Μαντσίνι (pics)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News