Το limit up του Ρουπ και το limit down του Νταμπό

από AllAboutARIS

Πλησιάζει ο καιρός που στον ΑΡΗ θα αρχίσουν οι πρώτες κινήσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τον καταρτισμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν δηλαδή. Κάποια πράγματα ήδη έχουν φανεί το προηγούμενο διάστημα, αλλά… ας περιμένουμε την επισημοποίησή τους.

Λίγο πιο συγκεκριμένα, δύο περιπτώσεις που θα απασχολήσουν είναι αυτές του Λούκας Ρουπ και του Μπράιαν Νταμπό. Βίοι… αντίθετοι με όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και προφανώς με διαφορετική προσέγγιση.

Η τελευταία εικόνα του Γερμανού που επανήλθε από τον τραυματισμό του ήταν θετική. Υπάρχει καλή άποψη για την αγωνιστική αξία του και όπως όλα δείχνουν θα γίνει κίνηση για να συνεχίσει, υπό προϋποθέσεις. Στην περίπτωση του Νταμπό, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Διότι μπορεί αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα να έδειξε ένα καλό πρόσωπο, όμως προέκυψε το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ. Και το οποίο θα διαχειριστεί η διοίκηση του ΑΡΗ και όπως γράψαμε και τότε, μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του στην ομάδα.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα