“Τρέχει” για τις υπόλοιπες προσθήκες και θέλει να… προλάβει το 23′

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε φουλ ρυθμούς κινείται ο ΑΡΗΣ μεταγραφικά την τελευταία εβδομάδα, έχοντας φέρει ήδη τον Λϊντσεϊ Ρόουζ στη Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει την αφετηρία της ενίσχυσής του.

Ο Γάλλος είναι πιθανό να ανακοινωθεί πριν την αυλαία του 2023, δηλαδή μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μία χρονική περίοδος μέσα στην οποία δεν αποκλείεται να προκύψει τουλάχιστον ακόμη μία κίνηση για τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο στόχος του ΑΡΗ είναι να γίνουν τουλάχιστον τρεις ακόμα κινήσεις εν όψει Γενάρη, έχοντας θέσει σε αυτή τη φάση δύο χρονικούς ορίζοντες.

Ο πρώτος είναι μέχρι την Κυριακή… Να δώσει δηλαδή τα χέρια με ακόμη έναν παίκτη για τις θέσεις που έχει θέσει ως προτεραιότητα και την επόμενη εβδομάδα να φουλάρει για τους υπόλοιπους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι τρεις κινήσεις αφορούν την επίθεση (φορ, αριστερό εξτρέμ) αλλά και τον άξονα, χωρίς φυσικά να βγαίνει από το “κάδρο” και η αναγκαία προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Ματαρίτα δεν υπολογίζεται.

Ο Άκης Μάντζιος είναι stand by και σε3 συνεχή επικοινωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, περιμένοντας τις επιλογές του να αυξηθούν τις επόμενες μέρες για να πάει… πάνοπλος στο δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα