Τότι για Ρόμα: «Δεν θα είμαι αυτός που θα τους χτυπήσει την πόρτα»

από AllAboutARIS

Ο Φραντσέσκο Τότι, πρώην αρχηγός και θρύλος της Ρόμα, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι, αν και θα ήθελε να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου της ζωής του, κανείς δεν τον πήρε τηλέφωνο στα επτά χρόνια που έχει αποσυρθεί για του απευθύνει πρόσκληση να μπει στα διοικητικά των «τζιαλορόσι».

Η ένταση μεταξύ του τότε και του νέου διοικητικού συμβουλίου που σχηματίστηκε από την Αμερικανίδα οικογένεια Φρίντκιν, που ανέλαβε το κλαμπ το 2020, είναι η καθημερινότητα στις τάξεις της Ρόμα. Ο Φραντσέσκο Τότι θα ήθελε να ζούσε ξανά όσα βίωσε ως παίκτης του ιταλικού κλαμπ. Ωστόσο, αυτό για την ώρα φαίνεται ανέφικτο.

«Δεν ξέρω, ίσως πάρα πολλή πίστη, υπερβολική ειλικρίνεια. Ίσως είμαι περίπλοκη φιγούρα. Αυτό που λέω λαμβάνεται πάντα υπόψη και αυτό που λένε οι άλλοι, λίγο λιγότερο. Είναι σαν να φοβούνται να έχουν μια σημαντική φιγούρα μέσα στον σύλλογο, νομίζουν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω όταν στην πραγματικότητα μπορώ», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Il Messaggero».

«Δεν είναι δική μου απόφαση. Κανείς δεν με έχει καλέσει και δεν θα είμαι αυτός που θα τους χτυπήσει την πόρτα. Κάποιες ομάδες με κάλεσαν. Ωστόσο, όπως έλεγα πάντα, είμαι πιστός στη Ρόμα», πρόσθεσε ο εμβληματικός αρχηγός των Ρωμαίων.

Ο Τότι είναι επίσης ξεκάθαρος για το ποια θα ήταν η ιδανική του θέση στο μέλλον.

«Ποτέ ως αθλητικός διευθυντής. Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε έναν ρόλο όπως αυτός του Ιμπραΐμοβιτς ή του Ζανέτι. Σημείο αναφοράς μεταξύ του συλλόγου, της ομάδας και του προπονητή. Κάποιος που δείχνει το πρόσωπό του, που λέει τα πράγματα όπως είναι, είναι Πολύ απλή επιχειρησιακή θέση, όχι αυτή που καλείται μόνο όταν υπάρχουν προβλήματα», εξήγησε.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα