Φιλική νίκη του Ατρομήτου επί της Athens Kallithea

από AllAboutARIS

Νικητής σε φιλικό… ξεμούδιασμα με την Athens Kallithea αναδείχθηκε ο Ατρόμητος (σ.σ. αντίπαλος του ΑΡΗ την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος), ο οποίος άρχισε με το δεξί τα καλοκαιρινά «τεστ» (πρώτο του φιλικό).

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1 στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο είχε διάρκεια δύο 30 ημίωρων ημιχρόνων.Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 10′ με εκτέλαση πέναλτι του Ουάρντα. Σε μια φάση που άρχισε από την κάθετη πάσα του Μουντέ προς τον Βρακά, με τον τελευταίο να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας την παράβαση.

Στο 29’ο Βέργος σημείωσε και δεύτερο γκολ για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, με τον Πομόνη να δίνει την ασίστ με ωραία σέντρα από τα αριστερά και με τον Έλληνα επιθετικό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας μας με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.
Στην επόμενη, δε, φάση η ομάδα της Καλλιθέας διαμόρφωσε με τον Λουκίνα το τελικό σκορ, καθώς τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε μία ομάδα ανά ημίχρονο:

Ατρόμητος (Α’ ημίχρονο): Κοσέλεφ, Μουντές, Σταματούλας, Μανσούρ, Πομόνης, Ουεντραόγκο, Χότζα, Βρακάς, Καλοσκάμης, Ουάρντα, Βέργος
Ατρόμητος (Β’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Αργυρίου, Τσακμάκης, Μπέης, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Τσακίρης, Καρλίτος, Τζοβάρας, Φαν Βέερτ

Προτεινόμενα Άρθρα