Μεταγραφές: Οι εξτρά κινήσεις και ο χαφ που θέλει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο μεταγραφικός Ιανουάριος ξεκίνησε με τέσσερις σταθερές στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Επιθετικός, στόπερ, επιτελικός μέσος και δεξιός μπακ.

Τέσσερις κινήσεις τις οποίες οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να υλοποιήσουν στο έπακρο. Οι προγραμματισμοί όμως αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Έτσι και του ΑΡΗ υπέστη κάποιες… τροποποιήσεις, που αφορούν ακόμα δύο κινήσεις για τις οποίες η ομάδα “ψάχνεται” ήδη και κάνει επαφές.

Θέλει και χαφ!

Η κίνηση αυτή δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό, μέχρι που “μπήκε” στην πορεία λόγω των συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι (Τζέγκο, Ματίγια) αλλά και του CAS.

Ο ΑΡΗΣ θέλει ένα “κράμα” 6αριού και 8αριού. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, αφήνοντας έτσι ορθάνοικτο το ενδεχόμενο για μία προσθήκη στα χαφ και μάλιστα αρκετά καλού επιπέδου. Μία κίνηση βάθους και ποιότητας, εφόσον του “βγει” όπως το έχει στο μυαλό του και ευοδώσουν οι επαφές που κάνει ήδη πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Η αναζήτηση για εξτρέμ

Εδώ το μυαλό όλων μπορεί να πηγαίνει στον Σίλβα. Ο Πορτογάλος υπάρχει στο μυαλό του ΑΡΗ όμως μέχρι εκεί όσο παραμένει στη Νότιγχαμ και δεν μένει ελεύθερος, δείχνοντας μία επιθυμία να εξαντλήσει τα περιθώρια παραμονής του στην Αγγλία. Ο Λουίς Πάλμα εντάσσεται επίσης στην κατηγορία των πλάγιων, αλλά αφορά μία περίπτωση με φόντο το μέλλον και όχι άμεση λύση.

Επίσης, πρόκειται για θέσεις όπου υπάρχουν επιλογές. Πλην του Ιτούρμπε όμως, όχι και ο παίκτης με το κάτι παραπάνω. Για αυτό ο ΑΡΗΣ έχει ανοικτά τα “ραντάρ” του, έχοντας στο μυαλό του και τις πολύ πιθανές ανακατατάξεις στο ρόστερ το επόμενο καλοκαίρι και εφόσον όλα πάνε καλά με το CAS.

Μαζί με την κίνηση για τον Πίρσμαν, τα “θέλω” του ΑΡΗ για τον χειμώνα φτάνουν τα 6-7, όσες μπορεί να είναι πάνω-κάτω οι μεταγραφές της ομάδας εφόσον προχωρήσουν οι επαφές της και με γνώμονα πάντα το οικονομικό.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X