Πρόοδος και αισιοδοξία με Πίρσμαν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάρβιν Πίρσμαν μπήκε… από το παράθυρο στον προγραμματισμό του ΑΡΗ για τον Ιανουάριο και η περίπτωσή του “τρέχει παράλληλα με άλλες τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένες επαφές για το καλοκαίρι, μέχρι που οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την απόφαση να κινηθούν από τώρα για τον Βέλγο και έναντι ενός χρηματικού αντιτίμου στον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της κατάστασης στα πλάγια μπακ αλλά και του CAS εν όψει καλοκαιριού.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τους Γιαννιώτες τα τελευταία 24ωρα και προσπαθούν να καταλήξουν στην φόρμουλα με την οποία ο παίκτης θα γίνει από τώρα κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Από τις τελευταίες πληροφορίες προκύπτει ότι υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις με τον ΠΑΣ και μία συγκρατημένη αισιοδοξία από πλευράς ΑΡΗ. Εφόσον τα βρουν τότε τα χρήματα δεν θα ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ και πιθανότατα θα είναι πολύ λιγότερα, έχοντας ως δεδομένο ότι τα Γιάννεα αξίωναν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ΑΡΗΣ  προσπαθεί να τελειώσει άμεσα την υπόθεση αλλά όποιες εξελίξεις υπάρξουν αναμένονται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί βέβαια το ενδεχόμενο η συμφωνία των δύο πλευρών να μετατεθεί για το καλοκαίρι, στην περίπτωση που ο ΠΑΣ αλλάξει τη στάση του. Ετσι όμως δεν θα καρπωθεί ούτε ένα μικρό ποσό και θα έχει έναν παίκτη που το μυαλό του θα είναι αλλού…

Προτεινόμενα Άρθρα