“Χτύπημα” στις καθυστερήσεις, αλλιώς… παράταση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τέταρτη 11 Σεπτεμβρίου…

Μετά από 72 μέρες η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ρίχνει αυλαία στη Stoiximan Super League, με την προθεσμία για τις ομάδες να εκπνέει απόψε το βράδυ.

Κάτι παραπάνω από 12 ώρες απέμειναν για να ξεκαθαρίσει εάν θα γίνει κάποια ακόμα προσθήκη στα καλοκαιρινά… ψώνια του ΑΡΗ, πριν περιοριστεί στο “καλάθι” των ελεύθερων.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ένα μικρό περιθώριο για να αξιοποιήσουν μία μεγάλη δεξαμενή επιλογών από ομάδες και με επίκεντρο την μία κίνηση που “κυνηγούν” τα τελευταία 24ωρα για την κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μπορεί να… ψωνίσει ακόμα και από πρωταθλήματα που το μεταγραφικό του “παράθυρο” έχει κλείσει, κάτι που τις δίνει σαφώς περισσότερες επιλογές από εκείνες που θα έχει από αύριο.

Για αυτόν τον λόγο ο ΑΡΗΣ άλλωστε κρατάει στην άκρη το θέμα του Σέρχιο Αραούχο, κάνοντας focus μεταξύ άλλων και στην… αγαπημένη του La Liga και σε παίκτες που δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους. Οχι όμως με τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ώρα και με τις πιθανότητες να κάνει κάποια κίνηση να λιγοστεύουν.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα