Εθισμένοι στις ανατροπές

από AllAboutARIS

Άλλαξε ολοκληρωτικά με τις αλλαγές η εικόνα του ΑΡΗ στην επανάληψη και έφερε το μεγάλο διπλό. Η ανατροπή στηρίχτηκε στους Μπαργκάν, Διαμαντόπουλο και Παυλίδη.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Στις άλλες δυο φορές που χρειάστηκε στα σουτ των δραμινών ήταν σωστά τοποθετημένος.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Ψυχωμένο ματς από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που του κόστισε μια κίτρινη κάρτα. Με εξαίρεση 1-2 λάθος πάσες ήταν και πάλι καλός και με την εμπειρία του στο τέλος βοήθησε στο να έχει ηρεμία η ομάδα του. Να σημειωθεί ότι έπαιζε με πρόβλημα στον προσαγωγό. Είχε συμμετοχή σε δυο επίμαχες φάσεις. Στη μια ζητάει πέναλτι στην άλλη δεν φαίνεται να πάει σκόπιμα στον αντίπαλο.  

ΣΟΟΥΖΑ: Καλό ματς από τον πορτογάλο που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Μαρκόπουλο. Ήταν ψύχραιμος και με σωστές τοποθετήσεις.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: έξαιρετικά άτυχος στη φάση του γκολ της Δόξας ενώ και 1-3 ακόμη περιπτώσεις δεν πατούσε καλά. Ανέβηκε κι αυτός όμως στην επανάληψη και πήρε πάνω του τον Πετρόπουλο στο τέλος τον οποίο εξουδετέρωσε.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Από τους αμυντικούς με την περισσότερη δουλειά στην πλευρά του αφού ξέχωρα από το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει 2-3 παίκτες δεν είχε βοήθειες από τον Μπαργκάν και τον Μουμίν. Εξ΄ ου και η Δόξα φόρτωσε συνέχεια την δεξιά της πλευρά. Στις περισσότερες μάχες όμως βγήκε νικητής και ήταν  μέσα στο πνεύμα της αναμέτρησης ψυχί και σώματι.

ΜΟΥΜΙΝ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως πιο… χαλαρός σε σχέση με άλλα ματς και κυρίως στο κομμάτι το ανσταλτικό που είναι και το φόρτε του. Ανέβηκε όμως στην επανάληψη, πάλεψε πολύ και συνεισέφερε στο τέλος στο να μείνει το 1-2.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Γεμάτο 90λεπτο για τον μέσο του ΑΡΗ που έκανε πολλά πράγματα στο παιχνίδι και ήταν και πάλι από τους πιο ψύχραιμους και με καθαρό μυαλό παίκτες του Σπανού, ιδίως στην επανάληψη.

ΠΑΣΑΣ: Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί καθόλου στον ρόλο του επιτελικού μέσου στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά δεν συμμετείχε καθόλου στο παιχνίδι της ομάδας. Τον άφησε μόλις πέντε λεπτά στο παιχνίδι στην επανάληψη ο Σπανός πριν τον αντικαταστήσει με τον Πλατέλλα.

ΚΑΣΣΟΣ: Πολύ τρέξιμο, υπέρμετρος δυναμισμός, καλές επιστροφές και βοήθεια στον μπακ του αλλά επιθετικά λίγα πράγματα από τον δεξιό εξτρέμ του ΑΡΗ που αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Μέτριο πρώτο ημίχρονο αλλά σπουδαίο δεύτερο από τον Μπαργκάν. Από αυτόν ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ η ζωντάνια του βοήθησε στην ολοκληρωτική ανάκαμψη του δεύτερου ημιχρόνου. Κράτησε μπάλα, πήρε πρωτοβουλίες  και ήταν πολύ χρήσιμος.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Έδωσε αποκομμένος πολλές μάχες στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως έκανε άριστα τη δουλειά του. Ισοφάρισε το ματς και έβγαλε την ασιστ στο δεύτερο γκολ εν.ω κράτησε μπάλα στο τέλος.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Όπως και στα Τρίκαλα έτσι και στη Δράμα με μια γκολάρα υπέγραψε ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο. Βοήθησε πολύ στο κράτημα της μπάλας με την είσοδό του καθώς και στην ανάκτηση της κατοχής.

ΠΛΑΤΕΛΑΣ: Παρότι όχι 100% έτοιμος έδειξε πόσο πολύτιμος είναι στην ομάδα. Με το που μπήκε ο ΑΡΗΣ ανέκτησε την κατοχή, απασχολούσε δυο παίκτες και ηρεμούσε το παιχνίδι.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Μπήκε στο τέλος για να κρατήσει η ομάδα τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα