Περίπατοι για Άρσεναλ και Μίλαν

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ολη η δράση του Εuropa League

Τα θαύματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Η Έστερσουντ ιδρύθηκε 30 μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κανονιέρηδων» από τον Αρσέν Βενγκέρ και οι Σουηδοί έπεσαν στην πιο σοβαρή Άρσεναλ των τελευταίων εβδομάδων.

Οι Λονδρέζοι επέβαλλαν από το πρώτο λεπτό τον νόμο τους, έπεσαν σε μία τρακαρισμένη Έστερσουντ και το 0-3 τους στέλνει από τώρα στην επόμενη φάση, σε ένα βράδυ που ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος έγινε (άθελά του) σκόρερ για τους Λονδρέζους.

Στην Σόφια έλαμψε πάλι το άστρο του Πάτρικ Κουτρόνε. Ο νεαρός Ιταλός πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι στην εκτός έδρας νίκη της Μίλαν επί της Λουντογκόρετς με 0-3.

Τεράστια ανατροπή για την Λοκομοτίβ Μόσχας, που χάρη σε χατ-τρικ του Μανουέλ Φερνάντες πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νις με 2-3, την ώρα που η Ντόρτμουντ πήρε αγχωτική νίκη, αλλά μπήκε σε σοβαρούς μπελάδες με το 3-2 απέναντι στην Αταλάντα.

Η Αταλάντα προηγήθηκε με 1-2 στην Βεστφαλία χάρη σε δύο γκολ του Γιόζιπ Ίλιτσιτς, όμως ο Μπατσουαγί απάντησε με τον ίδιο τρόπο και υπέγραψε το 3-2 που κάνει δύσκολη την ρεβάνς στο Μπέργκαμο για την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρώτης παρτίδας αγώνων για τους 32 του Europa League/

Ντόρτμουντ – Αταλάντα 3-2

(30’ Σίρλε, 65’, 91′ Μπατσουαγί / 51’, 56’ Ίλιτσιτς)

Προτεινόμενα Άρθρα