Ρονάλντο, ο "βασιλιάς" των ρεκόρ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε απέναντι στην Παρί και "σφράγισε" την πρόκριση της ομάδας του, παράλληλα όμως προσέθεσε ένα ακόμα ρεκόρ στο παλμαρέ του.

Οποιαδήποτε συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καταλήγει πάντα σε αριθμούς. Όχι τυχαία, αφού φαίνεται πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, επειδή οι αριθμοί του CR7 είναι απολύτως εντυπωσιακοί. 

Τόσο εντυπωσιακοί για να κλείσουν οποιαδήποτε συζήτηση, τόσο μεγάλοι,για να επιβεβαιώσουν την κατάσταση του διάσημνου Πορτογάλου επιθετικού. 

Κάθε παιχνίδι ένα νέο ρεκόρ. Το γκολ που πέτυχε έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο Παρίσι, ήταν το ένατο συνεχόμενο σε  αγώνα του Champions League, συμπεριλαμβανομένου του τελικού του περασμένου έτους. 

Εννέα στα εννέα, όπως ο Ρούουντ Φαν Νιστελρόι πριν από 15 χρόνια: 14 γκολ τα τελευταία 9, 22 γκολ στις τελευταία 13 του Champions League. Οι αριθμοί του Πορτογάλου είναι εντυπωσιακοί: 57 γκολ είναι από το δεύτερο γύρο και μετά, 19  περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνολικά, έχει 437 γκολ σε 427 παιχνίδια. 

Το Champions League , φαίνεται ότι μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα, ακόμα και τους 15 βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα στην Laliga, ή τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο. Προς το παρόν, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεταξύ των κορυφαίων οκτώ στην Ευρώπη, αλλά ο δρόμος προς το Κίεβο, όπως είπε και ο Ζινεντίν Ζιντάν, είναι ακόμα μακρύς.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα