Νέα επιθετική "συνταγή"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι χθεσινές δοκιμές και τα τελικά πλάνα που θα φανούν στην τελική προπόνηση

Με… φρεσκαρισμένη επίθεση αναμένεται να παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στα “Περιβόλια”, για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Κισσαμικό. 

Τα δύο κενά σε άμυνα και χαφ δεν θα είναι οι μονές διαφοροποιήσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο Δημήτρης Σπανός, αφού κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και στη γραμμή κρούσης της ομάδας, όπως φάνηκε τουλάχιστον από τις χθεσινές δοκιμές. 

Σύμφωνα με αυτές, ο Πλατέλλας έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει σε ρόλο “10ριού” πίσω από τον Διαμαντόπουλο, με τον Ντούνη να παίρνει φανέλα βασικού και να παίζει στα άκρα μαζί με τον Κάσσο. 

Στα χαφ, ο Παυλίδης έχει προβάδισμα έναντι του Νίκιτς για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ιντζόγλου. Ελαφρύ προβάδισμα έχει και ο Κανακούδης έναντι του Τζανακάκη για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σπανό να τους δοκιμάζει και τους δύο στο χθεσινό πρόγραμμα. Την υπόλοιπη άμυνα θα απαρτίζουν οι Σόουζα, Δεληζήσης και Μπούρμπος, με τον Αναγνωστόπουλο στο τέρμα.  

Στις σημερινές τελικές δοκιμές θα φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι σκέψεις του Δημήτρη Σπανού, δύσκολα πάντως θα αλλάξει κάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X