Αιχμές Βάρντι για VAR

από AllAboutARIS

Τον προβληματισμό του για την λειτουργιά του VAR εξέφρασε ο Τζέιμι Βάρντι μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Ιταλία.

Προβληματισμένος για το πώς λειτουργεί το VAR ήταν ο Τζέιμι Βάρτνι μετά το 1-1 της Αγγλίας με την Ιταλία. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από απόφαση του διαιτητή μέσω VAR. Αυτή η απόφαση σίγουρα δεν άρεσε στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα ο σκόρερ των «λιονταριών» να προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με την λειτουργικότητα της συγκεκριμένης καινοτομίας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

“Λένε πως θα το χρησιμοποιήσουν στο παγκόσμιο κύπελλο οπότε το χρησιμοποίησαν και σήμερα. Προφανώς οι περισσότεροι από τους παίκτες πόσο μάλλον οι φίλαθλοι, δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί”, τόνισε ο διεθνής άσος της Λέστερ και πρόσθεσε: “Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα με το VAR αλλά λειτουργεί μια χαρά σε άλλες χώρες, οπότε ποιος ξέρει…”.

Θέση για το VAR πήρε και ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος φάνηκε πιο αισιόδοξος: “Δεν έχω δει το πέναλτι οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Πιστεύω όμως πως η χρήση του VAR αυτή την φορά ήταν πιο ομαλή σε σχέση με προηγούμενη εμπειρία μου. Όταν ο διαιτητής παίρνει μια απόφαση με ή χωρίς VAR πρέπει να την δεχτούμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα