"Βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας, το ποδόσφαιρο"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία της ομάδας στα 3-5 Πηγάδια, σημειώνοντας πως το ποδόσφαιρο, είναι ο βασικός άξονας της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο Πάκο Ερέρα.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία: “Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ ευχάριστες. Ο περσινός κορμός σε μεγάλο ποσοστό είναι εδώ. Έχουμε έναν καινούργιο προπονητή, ένα καινούργιο τιμ, που βασικός άξονας της φιλοσοφίας του είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ροή στην προπόνηση και αυτό είναι το πιο ευχάριστο κομμάτι της λειτουργίας μας”.

Αν νιώθει ικανοποίηση μετά την ανανέωση της συνεργασίας του:“Σίγουρα το ήθελα, το περίμενα. Σημασία έχει ότι ήθελα πολύ να είμαι στην ομάδα, όπως και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Από την στιγμή που είμαστε εδώ, πρέπει να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τον συναγωνισμό στην θέση του, που θα είναι μεγαλύτερος φέτος: “Κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην ομάδα, είναι καλό για την ομάδα. Σημασία έχει να δίνουμε το 100%, να κάνουμε την δουλειά μας για να έχει αποτέλεσμα η ομάδα”.

Η πρώτη εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Πάκο Ερέρα:“Πριν 4-5 χρόνια την είχα περάσει την νοοτροπία αυτή με τον Γκρανέρο στην Βέροια. Εκείνη την χρονιά είχα φτάσει κοντά και στην Εθνική, καθώς η ομάδα έκανε πολύ καλή πορεία και στο ξεκίνημα ήταν στις πρώτες θέσεις. Τώρα είναι στο ίδιο στυλ η προπόνηση, η ομάδα θ’ ασχολείται πιο πολύ με το ποδόσφαιρο”.

Για τις διαφορές που υπάρχουν στην Super League και τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει η ομάδα:“Οι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν. Παίζεται πολύ πιο γρήγορο ποδόσφαιρο. Θα υπάρχει πολύς μεγαλύτερος ρυθμός στα παιχνίδια και αυτό προσπαθούμε να ρυθμίσουμε μέσα από την προπόνηση”.

Για το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει ακόμη όλοι οι παίκτες:“Καλό θα ήταν να ήμασταν όλοι, αλλά αυτό το κοιτάνε οι διοικούντες. Υπάρχει ένα ακόμη κομμάτι προετοιμασίας στην Ολλανδία και εκεί θα στρωθεί η ομάδα”.

Ποιος θα είναι ο φετινός στόχος της ομάδας: “Θα υπάρχει η νοοτροπία της νίκης, από εκεί και πέρα η θέση του ΑΡΗ ήταν πολύ ψηλά στην βαθμολογία και αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Θα πάμε όμως βήμα βήμα και προσεκτικά και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα