"Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ μετά την ολοκλήρωση του Αγώνα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καντιμοίρη μετά την νίκη του #ARISFC κόντρα στην Μπίρσοτ

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το παιχνίδι:

“Παίξαμε με 2 11άδες στην ουσία. Η ομάδα θα βρει σιγά σιγά τον ρυθμό της. Νομίζω όμως πως κόντρα σε μία ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας και θέλουμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο χορτάρι από αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Συνεχιζουμε την σκληρή δουλειά από αύριο. Δεν αλλάζει τίποτα. Δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε. Είναι φυσιολογικό να μην εχουμε σταθερή εικόνα. Δεν έχουμε παίξει όλοι με όλους. Είχαμε όμως καλή εικόνα και στα 2 ημίχρονα.

Για τα πέναλτι ενημερωθήκαμε στο ημίχρονο να σας πω την αλήθεια. Δεν χρειάζεται ανάλυση σε αυτή την περίπτωση.Το πέναλτι είναι η τύχη και η ικανότητα. Εϊμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτό το κύπελλό και συνεχίζουμε. Η άμυνα ήταν η περσινή, αυτό έδωσε μια σιγουρια, ήμασταν πιο συνδεδεμένοι σαν ομάδα.

Το είδατε και εσείς, η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, δουλεύει αυτοματισμούς για να έχουμε λύσεις σε όσα προβλήματα προκύπτουν σε κάθε αγώνα. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καλά γήπεδα για να δουλεύουμε και εδώ στην Ολλανδία, έχουν έρθει καινούρια παιδιά και περιμένουμε να μπούμε όλοι στην ίδια νοοτροπία και στυλ παιχνιδιού.”

Προτεινόμενα Άρθρα