Η Ρεάλ θέλει… πακέτο Κουρτουά και Γουίλιαν

από AllAboutARIS

Το ποσό των 122 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην διοίκηση της Τσέλσι, προκειμένου να αποκτήσει μαζί τους Κουρτουά – Γουίλιαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης και των δύο ποδοσφαιριστών της Τσέλσι, με πρόταση ύψους 122 εκατομμυρίων ευρώ.

 
Με βάση πάντα το δημοσίευμα, οι Ισπανοί θέλουν να δελεάσουν τους «μπλε» με την συγκεκριμένη πρόταση, καθώς το συμβόλαιο του 29χρονου βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το 2020 και οι φήμες περί φυγής του από το Λονδίνο αυξάνονται διαρκώς.

Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Τιμπό Κουρτουά επιθυμεί την μεταγραφή του στην Μαδρίτη, ενισχύει ακόμη περισσότερο την πρόταση της Ρεάλ, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την πρόταση της Ρεάλ για τους δύο ποδοσφαιριστές, διότι θα καταφέρει να εισπράξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από τους δύο άσσους, τα συμβόλαια των οποίων τείνουν να ολοκληρωθούν ενώ θα εξοικονομηθούν χρήματα και από τους μισθούς των συμβολαίων τους.

Ταυτόχρονα, οι «μπλε» σε περίπτωση πώλησης του Γουίλιαν εμφανίζονται να προτιμούν η πώληση να γίνει σε σύλλογο του εξωτερικού και όχι σε ομάδα εντός Αγγλίας και ιδιαίτερα σε διεκδικήτρια του τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον, είχε δείξει η Μπαρτσελόνα (3 επίσημες προτάσεις) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεταγραφή του Τιμπό Κουρτουά δεν δείχνει να χαλάει, καθώς ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για την θέση του τερματοφύλακα και αυτό που απομένει είναι να βρει η Τσέλσι τον αντικαταστάτη του, πριν την λήξη της διορίας στο δικαίωμα μεταγραφών στην Αγγλία (9 Αυγούστου).

Οι υποψήφιοι για την εστία των Λονδρέζων είναι οι Τζακ Μπάτλαντ της Στόουκ και Τζόρνταν Πίκφορντ της Έβερτον.

Την ίδια ώρα, η αντίστοιχη διορία στην Ισπανία είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι η αντίδραση της Τσέλσι σε μια βελτιωμένη χρηματικά πρόταση, που θα συμπεριλαμβάνει όμως και τον Γουίλιαν πέραν του Κουρτουά.   
 

Προτεινόμενα Άρθρα