LIVE: Η κλήρωση της Super League

από Γιώργος Γκάτος

Παρακολουθήστε μέσω του AllAboutARIS την εξέλιξη της διαδικασίας

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, αναμένεται να ξεκινήσει η κλήρωση για τη σεζόν 2018-2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο AllAboutARIS για την εξέλιξη της διαδικασίας – ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ  ΣΥΝΕΧΩΣ.

16:48

Λαμία (εκτός), Λάρισα (εντός), Λεβαδειακός (εντός), ΠΑΣ (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (Εντός), Πανιώνιος (εκτός), ΠΑΟΚ (Εντός), ΑΕΚ (Εκτός), Ολυμπιακός (εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός), ΟΦΗ (Εκτός), Παναθηναικός (εντός), Ατρόμητος (εκτός), Παναιτωλικός (εντός), Ξάνθη (Εντός)

16:44 Τα υπόλοιπα ζευγάρια της πρώτης αγωνιστικής:

Ξάνθη-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα
Πανιώνιος-ΟΦΗ
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
Απόλλων Σμύρνης-Λάρισα

16:43 ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΛΑΜΙΑ-ΑΡΗΣ

16:41 Συνεχίζονται ορισμένα διαδικαστικά κομμάτια, κυρίως για αιτήματα των ομάδων που έχουν ζητήσει να αγωνιστούν εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική.

16:39 Πανιώνιος, Ατρόμητος, ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης έχουν κλειδάριθμο για λόγους ασφαλείας.

16:36 Αρχίζει η διαδικασία. 

16:33 Συγκεκριμένα, ο νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ εκείνος της Superleague αποχώρησε λίγο πριν τις 16:00. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι σε περίπτωση μη υπογραφής της προκήρυξης την Δευτέρα, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 25/8. 

16:30 Νωρίτερα επικράτησε ένταση και η κλήρωση ήταν ένα βήμα πριν αναβληθεί. Όμως, επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση παρά τη μη υπογραφή της προκήρυξης.

16:23 Μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, η Superleague έχει βάλει κλειδάριθμο στους “πράσινους” και στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα μια ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

16:21  Όπως όλα δείχνουν, η υπογραφή της προκήρυξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (13/9). Η κλήρωση όμως θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

16:18 Καλησπέρα σας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την διαδικασία της κλήρωσης της Superleague, που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στα επόμενα λεπτά.

Προτεινόμενα Άρθρα