Με φόρα για το "2 στα 2"!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αρχή για τον ΑΡΗ έγινε στη Λαμία αλλά υπάρχει και συνέχεια για την ομάδα, η οποία κόντρα στη Λάρισα θέλει να κάνει κάτι ανάλογο με την περασμένη Δευτέρα.

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά το φιλικό του “Κλεάνθης Βικελίδης” οι δύο ομάδες συναντούνται και πάλι σήμερα στις 19:15 για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο “Καυτανζόγλειο” (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4).

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να πάνε με το απόλυτο των νικών στη διακοπή του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Η Λάρισα είναι αρκετά ανεβασμένη μετά το “διπλό” στη Ριζούπολη και θα έρθει με την αμυντική φιλοσοφία που τη χαρακτηρίζει για να βάλει… φρένο στον ενθουσιασμό του ΑΡΗ μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος,.

Ομάδα που κερδίζει, δύσκολα αλλάζει…

O τεχνικός του ΑΡΗ ακολούθησε την ίδια τακτική με την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι δεν φανέρωσε ούτε αυτήν τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Ο Καταλανός προπονητής πάντως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια διαφοροποίηση συγκριτικά με το σχήμα που παρέταξε στη Λαμία. Εφόσον ισχύσει αυτό, ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τετράδα τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Δεληζήση και Βαλεριάνο. Μπάσα-Ματίγια θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τους Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί πίσω από τον προωθημένο Γιουνές.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης

Με καλή ψυχολογία για τη… ζημιά η Λάρισα

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την ψυχολογία στα ύψη για τους Θεσσαλούς, μετά τη νίκη τους με 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Με αυτήν την ψυχολογία έρχονται και στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ότι μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον ΑΡΗ.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη διάρκεια της εβδομάδας, πέραν των γνωστών απουσιών που έχει να διαχειριστεί και πιο σημαντική αυτή του Βαγγέλη Μόρα.

Η αποστολή της Λάρισας: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Ακόστα, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς και Λεοζίνιο.

H TAYTOTHTA TOY ΑΓΩΝΑ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ SUPER LEAGUE
ΑΡΗΣ-ΑΕΛ 19:15
ΓΗΠΕΔΟ: “ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΡΑΪΝΑΧΡΤ ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ (ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ), ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕΖΟΣ

Προτεινόμενα Άρθρα