Πολλές γνώμες, ένας κοινός στόχος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… μαύρο κουτί της ήττας στο ΟΑΚΑ

Η βαριά ήττα του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ, έφερε και… group therapy χθες στο Ρύσιο, όπου βρέθηκε η ομάδα αμέσως μετά την επιστροφή της από την Αθήνα. 

Οι παίκτες, ο Πάκο Ερέρα και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος συζήτησαν για αρκετή ώρα και προσπάθησαν να βρουν εξήγηση τόσο για το 4-0 από την ΑΕΚ, το οποίο έφερε την πρώτη αγωνιστική κρίση της φετινής σεζόν. 

Οι απόψεις που ακούστηκαν ήταν αρκετές και όσο τοποθετήθηκαν το έκαναν αρκετά ελεύθερα. Κυρίως οι Ελληνες από πλευράς των οποίων μίλησαν μεταξύ άλλων οι Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης και Δεληζήσης, με τον τελευταίο να προσπαθεί να τονώσει και την ψυχολογία των συμπαικτών του ως μία ηγετική φυσιογνωμία των αποδυτηρίων. 

Από πλευράς ξένων εκείνοι που τοποθετηθηκαν ήταν οι Μάβραϊ και Μπάσα ενώ τον λόγο ήραν φυσικά τόσο ο Πάκο Ερέρα όσο και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. 

Αυτό στο οποίο συμφώνήσαν όλοι είναι ότι η εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα, πρέπει να αλλάξουν. Και η καλύτερη ευκαιρία είναι τα δύο παιχνίδια που υπάρχουν αυτή την εβδομάδα για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα