Παίκτες κυπριακής ομάδας καταγγέλουν ενδοφλέβιες ενέσεις

από AllAboutARIS

Καρδιακό πρόβλημα παρουσίασαν δύο ποδοσφαιριστές της Αλκής, οι Παναγιώτης Φραγκέσκου και Παναγιώτης Λοϊζίδης, οι οποίοι καταγγέλουν ότι τους έγιναν ενδοφλέβιες ενέσεις την περσινή χρονιά και ζητούν από την αστυνομία να ερευνήσει το θέμα.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες, με την είδηση ότι οι δύο ποδοσφαιριστές της Αλκής, ομάδας της πρώτης κατηγορίας, αναγκάζονται να βάλουν πρόωρα (προσωρινά τουλάχιστον) τέλος στην καριέρα τους, λόγω καρδιακού προβλήματος. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο καταγγέλουν ότι την περσινή χρονιά τους έγιναν ενδοφλέβιες ενέσεις από την ομάδα και μάλιστα μετέβησαν μαζί με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρο Νεοφυτίδη στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να ερευνήσει το θέμα και το κατά πόσο σχετίζεται το πρόβλημα που παρουσίασαν με τις ουσίες που τους χορηγήθηκαν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ: 

«Μετά από δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) επιβεβαιώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Λοϊζίδης και Παναγιώτης Φραγκέσκου μετέβησαν, με τη συνοδεία του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρου Νεοφυτίδη, στο
Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (Τ.Α.Ε.) Λάρνακας το πρωί της Πέμπτης (01/011).

Εκεί, οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την αστυνομία να ερευνήσει κατά πόσο το πρόβλημα στην καρδία με το οποίο διαγνώστηκαν πρόσφατα και τους ανάγκασε να βάλουν τέλος πρόωρα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, προκλήθηκε λόγω εξωγενών παραγόντων.

Οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν στην αστυνομία συγκεκριμένες αναφορές και στοιχεία, για να τους βοηθήσουν στις έρευνες. Ο ΠΑ.Σ.Π. επαναλαμβάνει ότι στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και θα είναι αρωγός τους σε οτιδήποτε χρειαστούν».

Τι λέει η Αλκή

Από την πλευρά της η ομάδα της Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση για τις εν λόγω καταγγελίες, αναφέροντας πως: 

«Το Δ.Σ. του σωματείου ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ, ενημερώνει ότι θα τηρήσει τις νομικές του υποχρεώσεις απέναντι στον οποιονδήποτε.

Αυτός ήταν εξ’ αρχής ο στόχος που τέθηκε, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Εδώ και πέντε χρόνια, η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε οποιοδήποτε πρόβλημα, αφού όλα τα ζητήματα επεξεργάζονται σε κάθε συνεδρία του Δ.Σ. με στόχο τη σωστή λειτουργία της ομάδας.

Οι ενέργειες στις οποίες προβαίνουμε έχουν ως γνώμονα το καλό του σωματείου αλλά και όσων εμπλέκονται με το όνομα της ΑΛΚΗΣ.

Παράλληλα θέλουμε να τονίσουμε και να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως διαφυλάσσουμε τα νομικά μας συμφέροντα σε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα της ΑΛΚΗΣ και τις ενέργειες των μελών του Δ.Σ.

Δεν έχουμε δώσει ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ αυτό το δικαίωμα και δεν πρόκειται να προβούμε σε ενέργειες που θα ζημιώσουν την ομάδα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα