Με +5 στο ντέρμπι η Ντόρτμουντ (vid)

από AllAboutARIS

Με γκολ του Ρόις η Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Βόλφσμπουργκ (0-1) και πάει στο ντέρμπι με την Μπάγερν με διαφορά τεσσάρων βαθμών.

Ολα πήγαν… τέλεια για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ στη 10η αγωνιστική της Bundesliga. Η BvB επέστρεψε στα τρίποντα μετά το εντός έδρας 2-2 με την Χέρτα Βερολίνου και την ίδια στιγμή άκουσε τα καλά νέα από το Μόναχο, όπου η Μπάγερν παραχώρησε 1-1 στην Φράιμπουργκ και είδε τη διαφορά να πηγαίνει στους τέσσερις βαθμούς. Η Ντόρτμουντ είχε απουσίες στην άμυνα, όμως παρά το γεγονός αυτό περιόρισε πολύ τους Λύκους, τους άφησε ακίνδυνους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με το γκολ του Μάρκο Ρόις έκανε τη δουλειά και περιμένει τους Βαυαρούς στην έδρα της σε ένα ματς που θα κρίνει ίσως πολλά. Στο 27′ ο Γερμανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά ύστερα από σέντρα και κεφαλιά-πάσα από τον Ντιλέινι, με το 0-1 να μένει ως το τελικό αποτέλεσμα.

Βόλφσμπουργκ (Μπρούνο Λαμπαντία): Καστέελς, Ρουσιγιόν, Τισεράν, Μπρουκς, Γκέραρντ (81′ Μάλι), Γουίλιαμ, Αρνολντ, Μπρέκαλο (81′ Ζαμόρα), Ρεκσμπετσάι (69′ Στέφεν), Γκίντσεκ, Βέργκορστ.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπίρκι, Γκερέιρο, Ακάντζι, Χακίμι, Ζαγκαντού, Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο (78′ Πούλισιτς), Ρόις, Αλκάθερ (78′ Φίλιπ), Λάρσεν (90′ Τοπράκ).

Προτεινόμενα Άρθρα