Πλάνα με περισσότερες επιλογές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ανοίγει τα χαρτιά του από σήμερα ο 53χρονος τεχνικός

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τη Λιβαδειά αρχίζει να μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τον Σάββα Παντελίδη να χαμογελά λόγω των επιστροφών. 

Τόνσο, Σιώπης και Διαμαντόπουλος ανέβασαν κι άλλο χθες τους ρυθμο, δίνοντας τρεις εξτρά επιλογές τις οποίες είχε μεγάλη ανάγκη ο προπονητής. 

Το θέμα που τίθεται τώρα βέβαια, είναι αυτό της ετοιμότητας. Ολοι τους άλλωστε έχασαν προπονήσεις το τελευταίο διάστημα -άλλοι λιγότερες και άλλοι περισσότερες- και έχουν μείνει κάπως πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Χωρίς όμως αυτό να απαγορεύει και την παρουσία τους στην αποστολή. Και για τους δύο πρώτους, την παρουσία τους στην ενδεκάδα. 

Ο Παντελίδης από σήμερα θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει και ποιες είναι οι σκέψεις του έχοντας πλέον τρία ακόμα πρόσωπα στα οποία μπορεί να υπολογίζει, περιμένοντας παράλληλα να δει την κατάσταση των Ρος και Λάρσον που φτάνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Γάλλος στόπερ είναι αυτός που ίσως… καίει περισσότερο τον προπονητή του ΑΡΗ αφού έχει μείνει μόνο με τον Δεληζήση στα στόπερ και αναλόγως της κατάστασής του. 

Προτεινόμενα Άρθρα