Λάρσον: "Μόνο νίκη με τον κόσμο μας" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σουηδός εξτρέμ του ΑΡΗ μίλησε για την θερμή υποδοχή του, το γκολ που πέτυχε και την δύσκολη συνέχεια

Για τη ψυχολογία της ομάδας μετά τις τρεις νίκες:

“Όλα πάνε πολύ καλά, από την άφιξη μου αν και χάσαμε στο πρώτο μου παιχνίδι το καλωσόρισμα προς εμένα ήταν φανταστικό από την ομάδα, τους ανθρώπους και τον κόσμο της, πιστεύω είμαστε πολύ καλά!”

Για το τι άλλαξε και η ομάδα έκανε τρία στα τρία:

“Είναι δύσκολο να αναδείξω κάτι συγκεκριμένα, μιας και είμαι μόλις δύο-τρεις εβδομάδες στην ομάδα, αλλά μπορώ να πω πως η ομάδα είναι γεμάτη ποιότητα. Δουλεύουμε σκληρά για τα παιχνίδια ακολουθώντας τις εντολές και το πλάνο του παιχνιδιού. Νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό”. 

Για τα συναισθήματα του μετά το πρώτο γκολ:

“Φαντάστικό ήταν το συναίσθημα όταν σκόραρα. Πάντα είναι φανταστικό συναίσθημα. Ο τρόπος που συνεχίσαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν φοβερός”.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν:

“Είναι πάντα σημαντικό να νικάς και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα. Σίγουρα είναι όμως τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά πιστεύω πως αν συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα, έχουμε όλες τις πιθανότητες να πάρουμε θετικά αποτελέσματα”. 

Για την ατμόσφαιρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

“Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι καταπληκτική! Μεγάλη υποστήριξη, δυνατή πίεση (στους αντιπάλους) και ελπίζω να μας βοηθήσουν το ίδιο και την Κυριακή.”

Προτεινόμενα Άρθρα