Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, από Τζανακάκη, Διαμαντόπουλο

από AllAboutARIS

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Μανώλης Τζανακάκης και τα υπόλοιπα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας, που βοήθησαν έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, να υποβληθεί σ’ επέμβαση, για ν’ αποκαταστήσει την ζημιά που υπέστη στους χιαστούς του.

Αθλητισμός, δεν είναι μόνο τα ρεκόρ, οι διακρίσεις, τα πρωταθλήματα και οι επιδόσεις. Είναι ο πολιτισμός, η ανθρωπιά και όλα τα στοιχεία της ευγενούς άμιλλας που αντιπροσωπεύει.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, για μία ακόμη φορά έδειξαν την αλληλεγγύη τους, προχωρώντας σε μία σπουδαία κίνηση. Ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σε σωματείο της πόλης, υπέστη ρήξη χιαστών και πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για ν’ αποκαταστήσει την ζημιά στο γόνατό του. Η ομάδα που αγωνίζεται, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έδειξε διάθεση να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης. Μανώλης Τζανακάκης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και μαζί με άλλα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπως ο Σάββας Παντελίδης, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό και το έδωσαν στον συνάδελφό τους, για να μπορέσει να εγχειριστεί και να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X