Άγρια επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Από επεισόδια συνοδεύτηκε ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος στην Ηλεία ανάμεσα στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας με το ΓΕΛ Ζαχάρως στο Στάδιο Πύργου

Συγκεκριμένα, οι μαθητές των δυο σχολείων, άλλοι ως ποδοσφαιριστές και άλλοι ως φίλαθλοι, ενεπλάκησαν μεταξύ τους με την συνδρομή διάφορων εξωσχολικών όπως λένε οι μαρτυρίες.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του παρευρισκόμενου, γιατρού αλλά και γνωστού φωτογράφου αθλητικών γεγονότων στην Ηλεία, Βαγγέλη Δημητρόπουλου, η οποία φιλοξενείται στο site «iliaoikonomia», το οποίο έγραψε για το γεγονός: «Η διοργάνωση, με γνωμονα χρόνων τόσων και τόσων επεισοδιων, ηθελε επισταμένη παρακολούθηση. Υπήρξαν υβριστικα συνθήματα, κροτιδες, αναπληρωματικοι που πηγαινοέρχονταν στην εξεδρα, χωρις καν σύσταση-παρατήρηση! Ας το εκοβαν εκει. Ας διακοπτόταν! Στο ημίχρονο υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση γυμναστή-προπονητή, με κάποιους φιλάθλους-μαθητές. Οσο περνούσε η ώρα, η ένταση του ματς, τα «γαλλικά» που ανταλάσσονταν, και στη συνέχεια το γκολ κι οι αποβολες, όπλισαν χερια σε παραβατικές συμπεριφορές και πλέον, τιποτα και κανένας δεν μπορούσε να τα σταματησει! Ο παρατηρητής αγωνα, αν διέκρινα σωστά κάποια στιγμη δέχτηκε υβριστική συμπεριφορα σε συστασεις που έκανε στον παγκο της μιας ομαδας».

Προτεινόμενα Άρθρα