Το θέλει και το πιστεύει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο κύκλος των ντέρμπι κλείνει για τον ΑΡΗ απόψε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου στις 19:30 αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική.

Ανήμερα των 94ων γενεθλίων των “ερυθρολεύκων”, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τους… χαλάσουν το παρτί και να πάρουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι. Γιατί όχι και τη τη νίκη;

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη πιστεύουν απόψε στο αποτέλεσμα, με δεδομένη τη δική τους πορεία το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνη του ποιοτικού αλλά προβληματικού Ολυμπιακού. Μία νίκη που εφόσον έρθει θα βοηθήσει την ομάδα να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην 3η και στην 4η θέση της βαθμολογίας. 

Η σημαντική απουσία του Ντιγκινί

Μία απουσία, πολλές φορές δεν σημαίνει και κάτι. Στην περίπτωση του Γάλλου όμως δεν ισχύει αυτό, λόγω της περιόδου φόρμας που διανύει. Με αποκορύφωμα τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. 

Παράλληλα ο Παντελίδης δεν έχει στη διάεθσή του ούτε τον Τόνσο ο οποίος ναι μεν ανέβασε ρυθμούς και μπήκε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε εν τέλει στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα. Οπως εκτός έμεινε και ο Κωνσταντινίδης. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Σαββίδης.

Επιστροφές για τον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος είδε αυτή την εβδομάδα τις επιλογές του να αυξάνονται. Αυτό μαρτυρούν και οι 23 παίκτες που πήρε στην αποστολή για το σημερινό ματς, αποφασίζοντας την τελευταία στιγμή για τους 18 του αποψινού ντέρμπι. 

Ομάρ, Καμαρά, Ντίας, Σισέ και Βούκοβιτς υπολογίζονται ξανά από τον Πορτογάλο ο οποίος περιμένει μία καλή εμφάνιση και άνετη νίκη απέναντι στον ΑΡΗ, γνωρίζοντας βέβαια τις δυσκολίες του αγώνα για την ομάδα του. Και ειδικά σε μία περίοδο που το κλίμα είναι πολύ βαρύ για αυτήν. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)

4ος: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα